24 Σεπ 2010


ρα Δρόμου
Σάββατο 30 Οκτώβρη 2010

Παγκόσμια μέρα των τεχνών του δρόμου και
της ελεύθερης έκφρασης
στο δημόσιο χώρο

Η Μέρα Δρόμου διοργανώνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και μη. Στηρίζεται στη συνεργασία τους και στην κοινή τους δράση.

Οι συναντήσεις για τη φετινή μέρα δρόμου ξεκίνησαν την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και βέβαια συνεχίζονται κάθε Tρίτη στις 6μμ στο LA NADA (πληροφορίες για το πως να φτάσετε στο LA NADA υπάρχουν πιο κάτω).
Για όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν μεταφέρουμε τρεις προτάσεις στις οποίες καταλήξαμε στην τελευταία συνάντηση:

Α) Κάθε ομάδα/καλλιτέχνης μπορεί να ανεβάσει κείμενα στο blog της Μέρας Δρόμου: http://meradromou.blogspot.com.  Παρουσιάσεις μονάδων, ομάδων, θέσεις, αντιθέσεις, απόψεις και εμπειρίες για το δημόσιο χώρο, για την τέχνη του δρόμου, για την τέχνη στο δρόμο, για το δρόμο, για... Στόχος η δημιουργία ενός αρχείου, η εκκίνηση μια ενδιαφέρουσας ανταλλαγής απόψεων, η γνωριμία, η διεύρυνση των θεμάτων που εγείρει η μέρα δρόμου...

Β) Η Συμμετοχή σας στη Μέρα Δρόμου: Στο email meradromou@gmail.com μπορείτε να στείλετε ένα κείμενο με την παρουσίαση της ομάδας και της δράσης σας, διευκρινίζοντας ώρα και προτεινόμενο χώρο που θα θέλατε να παρουσιάσετε. Καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσουμε είναι βέβαια να βρεθούμε. Σας περιμένουμε κάθε Τρίτη και αν ακόμα το σκέφτεστε έχουμε και άλλη πρόταση!

Γ) Την Κυριακή 26 Σεπτέμβρη στο LA NADA η Μέρα Δρόμου καλεί μια απρόβλεπτη συνεύρεση. Φέρτε το κρασί σας ,τη ρακή σας, ό,τι ευφραίνει την καρδιά σας, μια κορίνα, μια τρομπέτα, μια ρακέτα, ένα καπέλο, ένα πινέλο...Για να τα πούμε, να τα πιούμε και να δούμε τί θα δούμε...

Δ) Rue Libre | Μέρα Δρόμου Facebook Group. Δημιουργήθηκε για να προσεγγίσει όσο το δυνατό περισσότερους καλλιτέχνες και να τους καλέσει να συμμετάσχουν ενεργά στην υλοποίηση της Μέρας Δρόμου.       http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Rue-Libre-Mera-Dromou/149740311727239?v=info&ref=ts

*Οδηγίες για το LA NADA:
Από την Ιερά Οδό κάνουμε δεξιά στη Σπύρου Πάτση, και πάλι δεξιά στο φανάρι της οδού Πλάτωνος και αριστερά στην οδό Σιατίστης, ένα μικρό αδιέξοδο δρομάκι στο αριστερό σας χέρι. Στο τέλος του στενού στα δεξιά σας θα δείτε μια πορτίτσα προς ένα οικόπεδο, και ειδού το La Nada!).


Στοιχεία Επικοινωνίας:
http://meradromou.blogspot.com/
 meradromou@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα!
    Θα μπορούσαμε να ορίσουμε ένα κοινό σημείο αρχικής συνάντησης μία συγκεκριμένη ώρα του πρωινού του Σαββάτου 30/10, έτσι ώστε να φουλάρουμε από ενέργεια και θετική διάθεση κι έπειτα να ξεχυθούμε σε δρομοδρώμενα μέχρι το βράδυ.. ?

    Άννα Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή