24 Σεπ 2010


Μέρα δρόμου 
Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010
 
Η μέρα δρόμου ξεκίνησε  στην Γαλλία το 2007, ενώ στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2008.Είναι η παγκόσμια μέρα των τεχνών του δρόμου και της ελεύθερης έκφρασης στο δημόσιο χώρο.

 
Η Μέρα Δρόμου διοργανώνεται απο τους ίδιους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες ή μη. Στηρίζεται στην συνεργασία τους και την κοινή τους δράση.Καλούμε καλλιτέχνες χορευτές μουσικούς εικαστικούς performers, άνθρωπoυς πουενδιαφέρονται να συμμετάσχουν η απλά να υποστηρίξουν τη μέρα δρόμου είτε με μια ιδέα, είτε με εθελοντική εργασία . Ελάτε να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε τη μέρα δρόμου κάθε Τρίτη απόγευμα στίς 18.00, στο χώρο "La Nada", Οδος Πλάτωνος, Κεραμικός (Από την Ιερά Οδό κάνουμε δεξιά στη Σπύρου Πάτση, και πάλι δεξιά στο φανάρι της οδου Πλάτωνος και αριστερά στην οδο Σιετήστης, ένα μικρό αδιέξοδο δρομάκι στο αριστερό σας χέρι θα δείτε μια πορτίτσα προς ενα οικόπεδο, και ειδού το La Nada!).
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη μέχρι τις 30 Οκτώμβρη.
 
Η παρουσία και η συμμετοχή σας στις συναντήσεις είναι πολύ συμαντική γιατι η μέρα δρόμου δημιουργείται εκ νέου καθε χρονιά, και στηρίζεται απο την κίνηση των συμμετέχωντων, παρολα αυτα εαν δεν μπορεσετε να παρευρεθείτε ουτε σε μία συνάντηση μεχρι τη μέρα δρόμου,μπορείτε να μας στέιλετε πληροφορίες για τη συμμετοχή σας, ιδέες για την οργάνωση, ενα κείμενο σχετικό με τη μέρα δρόμου η ότι θεωρείτε οτι μπορεί να φανεί χρήσιμο...
 
 Εμαιλ Επικοινωνίας  meradromou@gmail.gr
 
Μικρός Πυρήνας δράσης καλεί τον μεγάλο να δημιουργηθεί
Τηλέφωνα Επικοινωνίας     Βίτορια 6938141131
                                            Ντίνα  6979010364
                                            Μαριόν 6934293803

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου